Deprem Son Dakika Van : Ä°zmir'i vuran deprem sonrası ortaya çıktı! Bayraklı'daki - Van'da 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre van'da peş peşe depremler meydana geldi. Van'da 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Peki van depremi şiddeti kaç? .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad verilerine göre van tuşba'da saat 17:59'da 3,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Bu deprem ardından yine van . OÄŸuzhan Koç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu
Oğuzhan Koç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu from img.fotospor.com
Bu deprem ardından yine van . Bugün meydana gelen depremlerin listesi, 20 ekim 2021 kandilli ve afad son depremler listesinde yerini aldı. Van'da 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre van tuşba'da saat 17:59'da 3,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Peki van depremi şiddeti kaç? Kütahya'nın altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm .

Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre van'da peş peşe depremler meydana geldi. Son daki̇ka van'da deprem, dün gece yarısı 4.1 büyüklüğünde depremle sallanan van'da bugece saat 01.22'de 3.3 büyüklüğünde küçük ölçekli deprem . Peki van depremi şiddeti kaç? Bu depremin derinliği de 7.02 . Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Van'da 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremden 6 dakika sonra saat 18.05'te yine tuşba merkezli 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afad verilerine göre van tuşba'da saat 17:59'da 3,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte en son depremler listesi. Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında değişen depremlerde . Son deprem listesi afad'dan alınan bilgilere göre bu sayfada. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son depremler… van'da merkez üssü tuşba ilçesinde 3 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. Afad verilerine göre van tuşba'da saat 17:59'da 3,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte en son depremler listesi. Son dakika haberine göre van'da peş peşe depremler meydana geldi. Bu deprem ardından yine van .

Afad verilerine göre van tuşba'da saat 17:59'da 3,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Gillis van Tilborch Kimdir, Hayatı ve Resimleri
Gillis van Tilborch Kimdir, Hayatı ve Resimleri from www.msxlabs.org
Van'da 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında değişen depremlerde . Son depremler… van'da merkez üssü tuşba ilçesinde 3 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. Afad verilerine göre van tuşba'da saat 17:59'da 3,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Bu depremden 6 dakika sonra saat 18.05'te yine tuşba merkezli 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bu deprem ardından yine van .

.(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

Van'da 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Peki van depremi şiddeti kaç? Bu depremin derinliği de 7.02 . Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında değişen depremlerde . Bu depremden 6 dakika sonra saat 18.05'te yine tuşba merkezli 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Son deprem listesi afad'dan alınan bilgilere göre bu sayfada. Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kütahya'nın altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte en son depremler listesi. Bu deprem ardından yine van . Afad verilerine göre van tuşba'da saat 17:59'da 3,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son daki̇ka van'da deprem, dün gece yarısı 4.1 büyüklüğünde depremle sallanan van'da bugece saat 01.22'de 3.3 büyüklüğünde küçük ölçekli deprem . Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm .

Afad verilerine göre van tuşba'da saat 17:59'da 3,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son deprem listesi afad'dan alınan bilgilere göre bu sayfada. Peki van depremi şiddeti kaç? Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Son daki̇ka van'da deprem, dün gece yarısı 4.1 büyüklüğünde depremle sallanan van'da bugece saat 01.22'de 3.3 büyüklüğünde küçük ölçekli deprem .

Bu depremin derinliği de 7.02 . OÄŸuzhan Koç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu
Oğuzhan Koç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu from img.fotospor.com
Afad verilerine göre van tuşba'da saat 17:59'da 3,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son deprem listesi afad'dan alınan bilgilere göre bu sayfada. Son daki̇ka van'da deprem, dün gece yarısı 4.1 büyüklüğünde depremle sallanan van'da bugece saat 01.22'de 3.3 büyüklüğünde küçük ölçekli deprem . Son depremler… van'da merkez üssü tuşba ilçesinde 3 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre van'da peş peşe depremler meydana geldi. İşte en son depremler listesi. Peki van depremi şiddeti kaç?

Bu deprem ardından yine van .

Bu depremin derinliği de 7.02 . Son dakika haberine göre van'da peş peşe depremler meydana geldi. Son deprem listesi afad'dan alınan bilgilere göre bu sayfada. Peki van depremi şiddeti kaç? Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Afad verilerine göre van tuşba'da saat 17:59'da 3,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Kütahya'nın altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremden 6 dakika sonra saat 18.05'te yine tuşba merkezli 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Son daki̇ka van'da deprem, dün gece yarısı 4.1 büyüklüğünde depremle sallanan van'da bugece saat 01.22'de 3.3 büyüklüğünde küçük ölçekli deprem . Bugün meydana gelen depremlerin listesi, 20 ekim 2021 kandilli ve afad son depremler listesinde yerini aldı. Son depremler… van'da merkez üssü tuşba ilçesinde 3 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında değişen depremlerde . İşte en son depremler listesi.

Deprem Son Dakika Van : Ä°zmir'i vuran deprem sonrası ortaya çıktı! Bayraklı'daki - Van'da 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında değişen depremlerde . .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Bu deprem ardından yine van . İşte en son depremler listesi. Bu depremin derinliği de 7.02 .

Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi deprem son dakika. Afad verilerine göre van tuşba'da saat 17:59'da 3,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi.